Mobilinternet a Vodafone-tól, ajándék IPod Shuffle 2 GB MP3 lejátszóval!

Mp3 Technika

Magyarországon elsőként a Vodafone előfizetői számára lett elérhető az Apple új lejátszója az IPod Shuffle. Aki most a Vodafone-nál, az Internet Nonstop tarifacsomagot választja, 6000 Ft-os havi díj mellett 8 GB-os adatforgalommal és vállalja a minimum 2 éves hűség nyilatkozat aláírását,  az az internetes modem mellé ingyen megkapja az új IPod Shuffle 2 GB-os mp3 lejátszóját is.

IPod_Shuffle_2_GB_MP3-lejatszo

A Vodafone új tarifa csomagja, az Internet Nonstop, azoknak az internetezőknek jelent megoldást, akik naponta 3-4 órát töltenek internetezéssel, erre elegendő a 8 GB-os havi adat forgalom. Ekkora adat mennyiség elegendő körülbelül 1200 jó minőségű mp3 letöltésére, így lehetőség nyílik az ajándék IPod lejátszási lista többszöri frissítésére is, de akár 60 órányi YouTube videót is megnézhetünk. A szolgáltatásra 3 napos visszavásárlási garancia is érvényes, vagyis 3 naptári napon keresztül kipróbálhatjuk a szolgáltatást, így ha nem lennénk vele megelégedve vissza is mondhatjuk.

A zene hallgatás kedvelői számára a 2 GB-os IPod Shuffle körülbelül 20 teljes zenei album tárolására képes, így kis mérete és masszív kialakítása okán nagyszerű úti- vagy edzőtárs lehet a mindennapokban. Egyszerű kezelőfelületének köszönhetően könnyen használható bárki számára.