online bankkártyás fizetés

Webshop készítés: hogyan állítsam be az online bankkártyás fizetést?

Szolgáltatás

A különféle vállalkozások indítása manapság roppant egyszerűnek tűnhet. Természetesen ne essünk tévedésbe, ugyanis megmaradni a piacon, valódi és állandó harcot jelent a konkurenciával. Ha nincs meg a kellő tőke, illetve a tökéletesen megtervezett üzleti stratégia, akkor rövid időn belül lehúzhatod a rolót. A technológia folyamatos fejlődésével is tudnod kell tartani a lépést, különben az innovációk elsöpörnek az útból. Remek példaként szolgálnak erre a különféle webshopok. Kis ügyességgel, már bőven elég egy gyors laptop ahhoz, hogy otthonról üzletet vezess.

Mivel a kiszállítás többnyire különféle cégeken keresztül zajlik, még csak részt sem kell venned abban. Ami elképesztő továbbá, hogy semmilyen termelésre vagy raktározásra sincs szükség. A megfelelő logisztikával elérheted, hogy úgy szolgáld ki a vevőid igényeit, miszerint csak a rendelést veszed fel, amit továbbítasz és rábízod másra a teljesítést, persze mindezt kellő jutalékért cserébe. Bárhogyan is legyen, egy webáruház esetében fontos biztosítani a készpénzmentes fizetés lehetőségét.

Ezt konkrét jogszabályok írják elő, amelyek megszegésével gyorsan zárolni fogják az oldalt. Ezért sem szabad alábecsülni az online bankkártyás fizetés beállításának a fontosságát. Minél egyszerűbben van kitalálva a fizetés, annál többen tudják azt zökkenőmentesen használni. A Novopayment olyan előre legyártott, csatlakozásra képes pluginekkel dolgozik, amik támogatják a legismertebb webshop sablonokat. Ilyen formában, a szerződéskötést követően könnyen aktiválható a rendszer és akár azonnal fogadhatóak az átutalások.

Érdemes kiterjeszteni a céget nemzetközi szintérre. A DCC-nek, vagyis a dinamikus valutaátváltásnak hála, több mint 90 pénznemben van lehetőség fizetni, így minden országból a megrendelők a saját valutájukban utalhatnak, aminek pedig az elszámolása szintén egyszerűbbé válik a másik oldalon. Nincs tehát más dolgod, mint felvenni a kapcsolatot a szakemberekkel és ajánlatot kérni. A teljesen személyre szabható konstrukciók révén, semmilyen akadálya sem lesz a szolgáltatásnak, amit zökkenőmentesen használhatsz majd bármilyen helyzetben.