érzékeny bőr

A termálvíz az érzékeny bőr barátja

Webáruház

Teste külső védőrétegje erősen reagál a hidegre, a melegre, a szélre, a hóra, az ételekre? Akkor azt tanácsoljuk, hogy figyeljen a La Roche-Posay kozmetikumokra! A márka bőrgyógyászati termékeit az érzékeny bőr kellemetlenségeinek ápolására tervezték.

Ide számít az akne, atópia, seborrhoea, bőrpír, irritáció és fokozott zsírosodás is. Minden kozmetikum klinikailag tesztelt. A formulák hipoallergének és a bőrgyógyászok szigorú felügyelete mellett tesztelték ezeket. Az érzékeny bőrre szánt termékek főszereplője a La Roche-Posay forrásból származó termálvíz.

Az ebben található ásványi sók és nyomelemek kombinációja pozitív hatással van a bőrre, míg a természetes antioxidáns magas tartalma megvédi a szabadgyökök károsító hatásaitól.

A termálvíz csökkenti az irritációból és viszketésből eredő kellemetlenségeket, gyorsan megnyugtatja, hidratálja és puhítja a bőrt, sebgyógyító és gyulladáscsökkentő hatású, valamint lassítja a sejtek öregedési folyamatát. Az érzékeny bőrre szánt termékek összetételében más hasznos összetevők is szerepelnek.