msm

MSM fájdalom ellen

Webáruház

A kén egy olyan anyag, ami az emberi szervezet legtöbb folyamatában részt vesz, elengedhetetlen a kollagén, a kötőszövetek, a hormonok és az enzimek képződéséhez. A szerves kén egyik leggazdagabb természetes forrása az MSM, aminek legfőbb feladata az ízületek korral járó elváltozásainak lassítása.

Ennek szervezetbe történő bevitele redukálható az ízületek és ínszalagok mozgékonyságának és rugalmasságának csökkenése, röviden, meghosszabbítja azok fiatalságát.

Nagy szüksége van erre mindenkinek, hiszen egy bizonyos kor után már előjöhetnek ezek a problémák és jelentősen megkeseríthetik a napjainkat. A mozgás szabadságát és a fájdalmak nélküli életet úgy biztosítja ez az anyag, hogy részt vesz a kondroitin és a glükozamin képződésében.

Tulajdonképpen a ként a szépség forrásaként is szokták definiálni, nem véletlenül, hiszen megfelelő mennyiségű bevitele, akár MSM formában, hozzájárul az egészséges bőr, körmök és fényes haj fenntartásához. Tehát a szépségápolás szempontjából is ideális a termék.