Necsi-necsi után poplemez!

Letöltés

Necsi-necsi után poplemez!

Hódításra kész az ex-Hegedűs!
„EZT VIDD NYARALÁSRA!!!”

Necsi-necsi, 50 Pengő… – mindenkinek ismerősen csenghetnek ezek a slágerek. A mulatós zene koronázatlan királyai a Matyi és a Hegedűs formáció volt. A 2000-es év elején tűntek fel az akkor legnézettebb TV-műsorban, a Dáridóban. Akkoriban a szekér nagyon ment, a csapat lemezeladásai (azóta) elérték a 100.000 példányt, majd arra lehettünk figyelmesek, hogy a siker csúcsán a „Hegedűs”, azaz Dömötör Balázs kilépett a „mulatozásból”.
domotorbalazs_front
Énekelni tanul és lemezt készít
Képzett zenész lévén a mulatózás egy kirándulás volt számára, ezt misem bizonyítja jobban, hogy mára több sikercsapat útjának egyengetéséért felel, sok dala slágerré vált (Elmúlt egy szerelem, Halkan lépkedek,  Az ifjú halász dala, Doktor úr), sőt a napokban debütálló szerzői stúdióalbummal jelentkezett. A duóban is ő értett a zenéléshez, profi gitáros lévén még tanít is.

Balázs egy ideje énekelni tanul, és saját lemezt készít: „Már a Matyi és a Hegedűs alatt is jártam énektanárhoz Kovács Katához Zalaegerszegre. Nem vallom, hogy művészi hangom van, de ebben a könnyűzenei stílusban kellemes és eladható…”
Slágeres pop, duett Viviennel

A zenész úgy döntött, hogy a mulatós zenei stílust túllépve, inkább slágerzenéket gyárt.
„A lemezen több, mint fél éven át dolgoztam, nagyon kidolgozott profi munka – igényes elektronikus hangszereléssel…
…Könnyen fogyasztható, slágeres popzenei album jött létre”

„A korongon található vidám, nyári dalok tökéletesen alkalmasak arra, hogy nyaralás előtt bedobjuk az autóba, és egész úton ezt hallgassuk…. hogy így legyen teljes a 2009-es nyár…”
A temperamentumos, táncolható dalok mellett két lírai, lassú dal kapott helyet a zenei anyagon, továbbá két duett is színesíti a korongot. „Mivel Viviennek is írok dalokat, ezért megkértem, hogy énekeljen fel nekem egy dalomat, amit Ő szívesen vállalt. Monitával pedig már több éves a munkakapcsolatunk, aki a Summerlove együttes frontembere – szintén énekel egy dalt velem – Ezek a duettek tették teljessé az új hanghordozót!

Ingyenesen elérhető!
„Nem akartam kiadatni a lemezt nagy kiadóval, mivel akkor nem terjedne el annyira, és a minimális pénzbevétel mellett nem hozna ismertséget. Ezért tettem fel az internetre közel 50 mp3-letöltő oldalra”. A lemez teljes egészében letölthető:

1. DömötörBalázs – Vidám nyár (3:35)
2. DömötörBalázs – Sírni nem kell (2:45)
3. DömötörBalázs – Süt rád éget (2:40)
4. DömötörBalázs – Elindult a vonatunk (3:30)
5. DömötörBalázs – Ibiza mindig visszavár (ft Vivien) (3:25)
6. DömötörBalázs – Búcsúzom most tőled (3:56)
7. DömötörBalázs – Veled álmodtam (3:30)
8. DömötörBalázs – Digidam (3:14)
9. DömötörBalázs – Rolunk szol (ft Monita) (3:38)
10. DömötörBalázs – Nézz fent (lassú) (2:52)
11. DömötörBalázs – Nézz fent (inna) (2:56)
12. DömötörBalázs – Végre nyaral a család (4:03)
13. DömötörBalázs – Pálmafák alatt (reggae) (ft. LonelyRiders) (3:13)