Egy ténlyeg ingyenes csengőhangletöltő oldal

Mp3 Csengőhang

Manapság teljesen hétköznapi dolog, hogy a legegyszerűbb mobiltelefonok is mp3 csengőhangokat használnak. Ízléstől függően egyszerűbb vagy nehezebb lehet ezek beszerzése, hiszen a legtöbb helyen inkább a divat-csengőhangokat találod, és a lehetőségek is inkább csak a fizetős letöltésekre korlátozódnak.

A fizetős csengőhang letöltéseket hazánkban viszonylag kevesen veszik igénybe. Nem csak azért, mert arányaiban magas áron juthatunk hozzá egy-egy letölthető csengőhanghoz, sokkal inkább a felhasználók bizalmatlansága miatt.

A bizalom elvesztésének oka elsősorban az volt, hogy több komoly szolgáltató olyan átverős ajánlatokkal hirdette szolgáltatásait amelyekben egyértelműen az szerepelt, hogy az sms elküldése a feltüntetett áron egy egyszeri csengőhang letöltést tartalmaz.

Ezeknél a szolgáltatóknál azonban az sms elküldése egy folyamatos letöltési szolgáltatásra való regisztrációt jelentett, amely során akár napi vagy heti rendszerességgel, mms-ben küldték a csengőhangokat, és bár igaz, hogy azt a feltüntetett áron, de minden egyes alkalommal az egyenlegünkre terhelve az összeget.

Oké, gondolná az ember, ezt még csak-csak lenyeli, hiszen figyelmetlen volt vagy bármi más, de ezen szolgáltatásokról leiratkozni gyakran igen nehéz volt, hiszen a szolgáltatás felmondásának lehetőségét nem reklámozták annyira.

Ezen szolgáltatók ellensúlyozására készült el a csengőhang-letöltés.hu oldala, ahol tényleg teljesen ingyen, regisztráció és rejtett költségek nélkül tudsz ingyenes csengőhangokat letölteni, akár közvetlenül a mobilodra is. A honlapon a legnépszerűbb mobilokhoz való háttérképet is letölthetsz, így teheted még egyedibbé mobilodat.

Az iphone tulajdonosok számára külön m4r formátumú hangokat is gyűjtöttünk, melyeket napi szinten jelenítünk meg, és ezek letöltése szintén teljesen ingyenes mindenki számára.