Mp3-lejátszós mellény

Mp3 Technika

Ismét itt egy újabb „őrült” találmány! Az audio mellény. A cikkből sok minden kiderül, csak az nem hogy ki gyártja illetve forgalmazza ezt a kütyüt, ha netalántán akarnék magamnak egyet húsvétra.

cikk a stop.hu-ról:

„Az audio mellény kinti vagy benti sportolás során kényelmesen viselhető mp3-lejátszó hangszórókkal, előnye, hogy az embernek nem kell bedugaszolnia füleit, így hallhatja a körülötte lévő hangokat, zajokat is.

Az audio mellény könnyű, csupán két ceruzalem szükséges hozzá, összsúlya 50 dekagramm. Nem más, mint egy egyszerűen működtethető mp3-lejátszó sztereo hangszórókkal. Séta, futás, aerobikozás, kondizás vagy túrázás során kiválóan alkalmazható zenehallgatásra. De mivel nem fülhallgatók vannak hozzá, hanem hangszórók, az ember nincs elszigetelve a külvilágtól, és hallja, ami körülötte zajlik. Éjszaka is bátran viselhető, mert fényvisszaverő anyag borítja, így viselője tökéletesen látható, ha autó közeledik. Ám nemcsak a sportot teszi élvezetesebbé, hanem a videojátékokat vagy akár a filmeket is, mivel könnyen össze lehet kapcsolni számítógéppel és tévékészülékkel is.”