csatos póthaj

Csatos póthaj azoknak, akik szeretik a változatosságot

Webáruház

Az egyik nap szőke, a másik nap vörös szeretne lenni? Rövid hajat választana vagy sokkal kevesebb erőfeszítéssel hosszabbat akar? A csatos póthaj mindezekre képes és teszi ezt sokkal valósághűbben, mint gondolná. De a parókák nemcsak a divatot szolgálják.

Ezeket a kopasz vagy haj által gyengén fedett területekre is használják. A csatos póthaj lehet szintetikus vagy valódi emberi hajból készült. A szintetikus opciók alacsonyabb áron elérhetőek, de sokszor nem tűnnek elég valódinak.

A szintetikus parókákat viszont könnyebb ápolni, mivel nem kell minden mosáskor formázni. A természetes haj korlátozottan áll rendelkezésre, ezért a belőle készült parókák ára sokkal magasabb. De az árért cserébe nagyon természetesnek tűnnek és olyan érzést keltenek a felhasználóban, mintha a saját haját viselné.

Fontos azonban tudni, hogy a paróka minősége a felhasznált haj eredetétől függ. Ha változásra vágyik, szerezzen be magának egy minőségi csatos póthajat! Elképesztő, hogy egy másik frizura mennyire átalakítja majd a megjelenését.