A sokat tudó d3 vitamin krém

Webáruház

Különösen a téli hónapokban fontos a D-vitamin pótlása, hiszen ilyenkor kevesebb a napfény. Nyáron is sokan óvakodnak a naptól, vagy olyan magas fényvédő faktorral ellátott napolajat használnak, amelyik meggátolja a napsugár hatását a bőrre. Ezt hivatott pótolni a d3 vitamin krém, hiszen ez ennek a vitaminnak a leghatékonyabb felszívódási módja.

A krém pótolja a napsugárból érkező vitamint, amelyik a bőrben a szervezet számára oly fontos D-vitaminná alakul, majd innen felszívódik. Nem mellékes, hogy a d3 vitamin krém nagyon jó bőrápoló hatású és olyan problémás bőre is jótékonyan hat, mint pl. a pikkelysömör.

Az orvosok sokáig nem figyeltek erre a vitaminra, mivel szintje vérvétellel állapítható meg, és elfogadott volt az a nézet, hogy az emberi szervezet megtermeli a szükséges mennyiséget. Ehhez elég napi tíz percet a napon tartózkodnunk.

A legújabb kutatások kimutatták, hogy minden sejtünkben létezik receptor, amely reagál erre a vitaminra, tehát nagyon fontos az optimális mennyiségű pótlása. Ennek egyik legjobb módja a d3 vitamin krém, amely a bőrünkön pótolja a természetes napsugár hatását.